Beheer uw VvE's efficiënter!

Werken met Convect Beheer bespaart u als VvE beheerder tijd. Eigenaren vragen steeds
meer service en als VvE beheerder zoekt u altijd naar groeimogelijkheden. Omdat
de VvE beheer software specifiek ontwikkeld is voor VvE beheerders, staat efficiënter werken centraal. En dat ziet u terug in slimme tijdbesparende functies en tal van online mogelijkheden.

De slimste VvE beheer ondersteuning

Convect Beheer stelt VvE beheerders in staat om het beheer sneller, overzichtelijker en gemakkelijker uit te voeren. Handelingen kunnen veelal voor meerdere VvE's tegelijk uitgevoerd worden, meldingen worden centraal beheerd en de applicatie is gebruiksvriendelijk ingericht. 

Centraal relaties beheren

Onderhoud in de slimste VvE software al uw relaties op één centrale plaats. Hierdoor krijgt
een eigenaar in meerdere VvE's alle correspondentie altijd op correcte postadres en staat
een gecorrigeerde leverancier direct goed in alle VvE administraties.

Eigenarenbijdrage incasseren

Het berekenen van de eigenarenbijdrage gaat met de verdeelsleutels in een handomdraai. Daarbij kunt u direct de automatische prolongatie starten en de clieop-bestanden aanmaken. Per eigenaar wordt er rekening gehouden met de betaalfrequentie en -wijze.
Door de automatische bankkoppeling is het afletteren kinderspel.

Takenbeheer onder collega's

Alle taken die voortkomen uit het VvE beheer kunnen in een centraal meldingensysteem beheerd worden. Wijs meldingen aan collega's toe, plaats opmerkingen of pas de prioriteit en de datum aan. Zo hoeft u niet meer  werk voortaan onder uw aandacht, in plaats dat u alles
in de gaten moet houden.

VvE websites

Elke VvE krijgt automatisch haar eigen VvE website en alle eigenaren een eigen inlogcode. Volstrekt veilig en efficiënt! Eigenaren kunnen online reparatieverzoeken doen, dossiers opvragen, formulieren invullen, documenten inzien en nog heel veel meer!

Flexibele VvE beheer applicatie

Convect Beheer begrijpt de werkzaamheden en wensen van VvE beheerders. Het bieden van uitgebreide service is belangrijk en vraagt om flexibele ondersteuning. Convect Beheer speelt hier graag op in. Van een eigen logo, lettertype of opmaak in brieven tot uw eigen huisstijl en voorkeuren in de VvE websites. De software van Convect Beheer ondersteunt in uw behoeften voor het VvE Beheer.

Laat uw VvE portefeuille groeien

Door efficiënter te werk te gaan én de service te bieden zoals u dat wilt, bent u in staat om meer VvE's te beheren met uw huidige personeelsbestand. De omgeving van Convect Beheer groeit vrijblijvend met uw VvE portefeuille mee.