CRM - Alle relaties in één centrale relatiebank

Een VvE kent veel relaties. Eigenaren, bewoners en leveranciers, zorgen voor veel gegevens die snel toegankelijk moeten zijn. Belangrijker dan informatie snel vinden is overal actuele informatie. Van de juiste contractleverancier tot de correcte debiteurennaam in de VvE administratie. De VvE beheer software van Convect Beheer maakt gebruik van één centrale relatiebank voor alle CRM relaties. De gegevens uit 'Relatiebeheer' worden overal gebruikt. Van ledenadministratie tot zoekmachine, alle informatie is overal snel toegankelijk en up-to-date.

De juiste gegevens

Elke relatie heeft een eigen uitgebreide relatiekaart. Zowel de eigenarennaam als de partnernaam worden opgeslagen om brieven te voorzien van een correcte aanhef.
Tevens worden adresgegevens, verzonden én ontvangen correspondentie, betaalgegevens en inloggegevens met de VvE beheer software correct opgeslagen.

Van glazenwasser tot makelaar

Voor leveranciers is het mogelijk om ze toegang te geven tot bepaalde VvE websites. Zo kan de glazenwasser al zijn afspraken direct in de VvE kalender inplannen. Het instellen van een automatische verloopdatum zorgt ervoor dat een makelaar voor alleen deze week toegang krijgt tot de documenten van een VvE. Het efficiënter werken vindt u terug in alle details. 

De VvE administratie

Alle eigenaren (debiteuren) en leveranciers (crediteuren) worden automatisch met de
VvE administraties gesynchroniseerd. Eigenaren worden uitsluitend met de betreffende
administratie gesynchroniseerd, terwijl leveranciers met alle administraties worden uitgewisseld. Zo vindt u altijd de juiste crediteuren en debiteuren in de boekhouding.

Exporteren én importeren

Alle relatiegegevens kunnen via CSV-bestanden geëxporteerd worden. Deze bestanden zijn
te openen in Microsoft Excel en gemakkelijk te bewerken. De aangepaste bestanden kunnen
in een handomdraai worden geïmporteerd, waarna de relaties zijn aangepast of toegevoegd.
Migreren én massaal gegevens aanpassen was nooit eerder zo efficiënt voor VvE beheerders.