Eigenaren wensen goed beheer én informatie

Eigenaren verwachten naast goed VvE Beheer steeds meer service én betere communicatie. Altijd en overal toegang tot de informatie die hen aangaat. Van gemaakte afspraken tot de status van de kapotte lamp. Voor VvE beheerders biedt dit tevens een kans. De kans om zich te onderscheiden én om efficiënter te werken. Met de juiste ondersteuning hoeft u geen documenten na te zenden, maar loggen eigenaren in op de VvE website. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Efficiënter VvE Beheer, mét oog voor meer service...

Verleen meer service

Doordat de applicatie automatisch alle relevante informatie op de VvE websites plaatst, verleent u zonder extra werk veel meer service. De online mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, waardoor het aantal inkomende telefoontjes afneemt en eigenaren altijd op de hoogte zijn. Daarnaast biedt de applicatie overzicht en worden fouten voorkomen. 

Online alle correspondentie opvragen

Alle verzonden en inkomende correspondentie kan op de relatiekaart worden opgeslagen. De brieven zijn te downloaden voor de eigenaren, waardoor ze nooit een brief kwijt kunnen raken. Het verzenden van correspondentie per post, e-mail of beide wordt zeer gemakkelijk. Convect Beheer biedt de ondersteuning om brieven te versturen zoals eigenaren wensen. 

Online reparatieverzoeken inzien

Eigenaren kunnen online reparatieverzoeken opvragen en nieuwe verzoeken toevoegen.
Zo ziet een eigenaar altijd wat er bij de beheerder bekend is, wat de status is en kan zelfs foto's van een verzoek toevoegen. Reparatieverzoeken automatisch doorsturen naar leveranciers of leden is natuurlijk geen probleem. 

Altijd toegang tot actuele informatie

Of een eigenaar nou inzicht wenst in zijn of haar ledenbijdragen of de staat van een verzekeringskwestie, de informatie die u toegankelijk stelt is altijd actueel voor de eigenaar.
De VvE websites halen de gegevens direct op uit de beheeromgeving, die tevens altijd gesynchroniseerd is met de boekhoudpartner. Zodoende is alle informatie overal actueel,
en kan een eigenaar netzogoed online terecht voor de meest actuele informatie.