Ondersteuning

Heeft u vragen, opmerkingen en of problemen? Dan staat onze helpdesk u graag te woord voor kordate ondersteuning. De helpdesk is ruim bereikbaar, beschikt over medewerkers die in uw omgeving mee kunnen kijken en écht kunnen ondersteunen. Daarnaast zijn er handleidingen, online video's en veelgestelde vragen beschikbaar. Zonder cursus kunt u zo aan de slag!

Helpdesk

De helpdesk is elke werkdag tussen 9:00 en 12:00 en van 13:00 tot 17:30 bereikbaar. Na deze uren wordt het nummer doorgeschakeld, waardoor ondersteuning bij spoed ook mogelijk is.
Bel de helpdesk via: 088 555 1880
E-mail de helpdesk: helpdesk@convect.nl

Aan de slag!

In de applicatie zijn duidelijke voorbeelden beschikbaar van dagelijkse werkzaamheden.
Zo is er een video beschikbaar van een eigendomsoverdracht tot hoe een VvE toegevoegd wordt. Zo heeft u snel een overzicht én leert u de applicatie nog sneller kennen.

Hulpwolken

Binnen de applicatie is op elk scherm een hulpwolk beschikbaar. Deze kunt u gemakkelijk openen, waar specifieke informatie over dat onderdeel in staat. Mocht het alsnog onduidelijk zijn, dan maakt u hier gemakkelijk een melding van. De helpdesk zal de hulpwolk aanvullen én
u even contacteren.

Handleidingen

Voor de specifieke onderdelen zijn ookhandleidingen beschikbaar. Hier staan de verdere opties uitgewerkt. De handleidingen staan altijd online, om u altijd van de meest actuele versie te kunnen voorzien.