Referentie VvE-BeheerPlus

De heer Peter Timmermans, eigenaar van VvE-BeheerPlus:

"Waarom heeft VvE-BeheerPlus gekozen voor Convect Beheer?
Het afgelopen jaar heb ik Convect Beheer leren kennen als en jong ambitieus bedrijf. Door elke keer opnieuw waar te maken wat ze zeggen, hebben ze mijn vertrouwen gekregen.

Toen Lennart van Ommen, eigenaar van Convect, de Convect Beheer module aankondigde,
met een oplevertijd van een half jaar, was ik zeer nieuwsgierig en ook enigszins sceptisch.
Ik had namelijk al vele bedrijven vol goede moed een start zien maken en ook de eerste resultaten ervan gezien. Verder dan een mooie internetpagina kwam het vaak niet en over
de essentie van een VvE met begrotingen en breukdelen, leek nog niet eens te zijn nagedacht. Vandaar enige terughoudendheid, en dat in een half jaar. Aan de andere kant, Convect Beheer denkt eerst na, praat met veel verschillende beheerders en (heel belangrijk:)  luistert naar hen! Toen is het ontwikkelen pas begonnen. Dat gaf mij vertrouwen.

En nu werken we in een applicatie die zo ongeveer elke twee weken wordt voorzien van een flinke update. Het programma is opgebouwd met goed werkende bouwstenen en biedt veel perspectief voor verdere toekomstige mogelijkheden. Convect Beheer blijft constant werken aan actualiteiten en verdere optimalisatie, wat ook noodzakelijk is. Ik vertrouw erop dat de komende periode gewerkt wordt aan verfijningen. Het gebruik van Convect Beheer bespaart ons als beheerder veel tijd. Zo hoeven we geen tijd meer te besteden aan de maandelijkse prolongatie en automatische incasso. Alle informatie hoeft maar in één database te worden vastgelegd en dat voorkomt fouten. Omdat Convect Beheer een internet programma is, is het overal te gebruiken waar internet beschikbaar is. Als je dus bij je klanten op bezoek bent, kun je direct even de actuele gegevens raadplegen. Ideaal. Ook de koppeling met de boekhoudpartner verloopt vlekkeloos. Mutaties in Convect Beheer of boekhoudpartner zijn real-time bij elkaar beschikbaar. 

Ik vind Convect Beheer niet zozeer een programma, het is meer een Totaalconcept, dat het werk van een VvE beheerder een stuk eenvoudiger maakt!"

VvE-BeheerPlus werkt met Convect Beheer in combinatie met de boekhoudsoftware van
Exact Online.