Hoe veilig VvE beheer software kan zijn

De veiligheid van uw data is een groot goed. Vandaar heeft Convect Beheer tal van maatregelen getroffen, waardoor uw data altijd in veilige handen is. De applicatie is zeer goed beschermd en de data zelf wordt veelvuldig voorzien van een back-up.

ISO 27001 gecertificeerd

Convect Holding B.V., met daaronder Convect Beheer B.V. en Convect R&D B.V. is ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd voor het toepassingsgebied "Ontwikkeling, implementatie, support, beheer en hosting van Convect Beheer voor VvE beheermaatschappijen." Het certificaat kent nummer DGT2018042603. 

ISO 27001

Download hier het ISO 27001 certificaat
Download hier de Verklaring van Toepasselijkheid

Veilige oplossingen voor betalingen

Binnen de software van Convect Beheer zijn diverse oplossingen beschikbaar die veilig VvE beheer mogelijk maken. Zo is er een controle op alle betalingen, waardoor u aan de VvE kunt garanderen dat er geen frauduleuze betalingen verricht kunnen worden. 

Uw data en bestanden

Alle documenten worden automatisch driemaal opgeslagen binnen bij de meest toonaangevende datacenters van de wereld. Bestanden worden constant gecontroleerd en de data wordt elke microseconde bijgewerkt in de back-ups. Zodoende zijn uw gegevens bij Convect Beheer gegarandeerd veilig en beschikbaar. 

Een veilige verbinding

Alle data die van en naar de applicatie wordt gestuurd is versleuteld. Daarnaast past
Convect Beheer encryptie toe om te voldoen aan zeer hoge beveiligingseisen.