Voor goed VvE management

Overzicht in uw VvE portefeuille is voor de VvE manager van groot belang. Met de dashboardfunctie van Convect Beheer heeft u snel inzicht in de belangrijkste parameters. Daarbij geeft het overzicht van meldingen inzicht in alle openstaande werkzaamheden.

Het dashboard

Zodra er is ingelogd op de VvE beheeromgeving treft u direct het dashboard aan. Hier treft u parameters aan, zoals het aantal openstaande reparatieverzoeken of het percentage actieve gebruikers van de VvE websites. Deze stuurinformatie helpt u doelstellingen te realiseren.

Werk aan de hand van meldingen

Binnen de gehele applicatie kunnen overal meldingen (taken) aan toegevoegd worden.
Van een herinnering om een contract op te zeggen tot een nieuw reparatieverzoek.
Alle meldingen kunnen toegewezen worden aan medewerkers en voorzien worden van
een datum en prioriteit. Van belangrijke meldingen tevens een e-mail ontvangen?
U stelt het zelf gemakkelijk in.

Meldingen beheren

Alle meldingen (taken) worden beheerd in een handzaam overzicht. Er kunnen diverse filters toegepast worden, waardoor er snel inzicht is in de meldingen van een zieke collega,
de meldingen van de geselecteerde VvE, of alle meldingen voor de komende week. Een melding afhandelen of de datum aanpassen? U regelt het met een paar muisklikken.

Overzicht per VvE

Per VvE is een eigen overzichtspagina met VvE afbeeldingen, leveranciers, openstaande posten, VvE kalenderitems en meer. Zo ziet u snel de belangrijke informatie.

Voer slimme functies uit over VvE's heen

Vraag gemakkelijk het overzicht van alle verzekeringen of alle openstaande posten over
alle VvE's heen op. Of verstuur de betalingsherinneringen aan alle eigenaren die niet op tijd betaald hebben. Door allerlei slimme functies behoudt u beter overzicht.